Annons

Annons

Annons

Ljusdal

Läsartext
Välbesökt årsmöte för Ljusdalsbygdens parti

Detta är en läsartext.

Söndagen den 12 mars samlades Ljusdalsbygdens parti för årsmöte på Golfrestaurangen i Ljusdal. Mötet var mycket välbesökt med hela 43 deltagare på plats.

Fredrik Röjd, partisekreterare, och Jonny Mill, partiordförande i Ljusdalsbygdens parti.

Bild: Christer Nilsson, Stefan Westerlund

Annons

Partiordföranden Jonny Mill hälsade de anlända medlemmarna välkomna och han kunde stilla konstatera att det senaste året varit mycket framgångsrikt för vårt lokala parti. Partiet hade en rejäl valframgång i kommunvalet 2022 och sitter nu i ett för kommunen helt nytt majoritetsstyre. Ett styre som partiets medlemmar själva under ett medlemsmöte i oktober gav styrelsen i uppdrag att förhandla fram.

Annons

Därefter överlämnade Jonny Mill tillfälligt över klubban till årsmötesordföranden Jan Hedlund, medan undertecknad förblev vid tangentbordet.

Innan detta avtackades dock trotjänaren Elisabet Collin som suttit i partiets styrelse i många år, och nya medlemmar hälsades också välkomna.

Därefter vidtog sedvanliga årsmötesförhandlingar och den nya styrelsen blev i princip som den tidigare.

Under mötet informerades även medlemmarna om allt som nu är på gång i vår fina kommun. Det känns verkligen som en nystart i elfte timmen för Ljusdals kommun och vi ser fram emot att leda den lokala samhällsutvecklingen under många år framöver.

Detta mycket trevliga möte avslutades traditionsenligt med smörgåstårta och kaffe.

Fredrik Röjd, partisekreterare Ljusdalsbygdens parti

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan