Annons

Annons

Annons

Ljusdal

Så tippar ljusdalingarna Mello

På lördag är det dags för den stora finalen i Mello, men vem kommer att ta hem segern? Och vilket är det bästa schlagertilltugget?

LjP har frågat ljusdalingarna.

Text

Wilma Larsson och Isabelle Trönnblom

Bild: Anders Forselius

Annons

Wilma Larsson och Isabelle Trönnblom

Kollegerna på DHL Freight, Wilma Larsson och Isabelle Trönnblom tippar båda Loreen i finalen. De är också helt samstämmiga när de avslöjar det bästa schlagertilltugget: Popcorn med dip! Båda tänker följa finalen på lördag kväll och för Wilmas del handlar det om en privat tillställning med 5–6 personer och en flaska bubbel. Isabell Trönnblom å sin sida avslöjar att hon tänker tvinga sin pojkvän att titta på Mello istället för en film.

– Han har inget val, säger Isabelle.

Greta Nordenståhl och Linda Övre.

Bild: Anders Forselius

Annons

Greta Nordenståhl och Linda Övre

Så fort Greta Nordenståhl och hennes mamma Linda Övre har snörat av sig skridskorna ska de börja ladda för Mello. Greta tror att det blir jämnt mellan Theoz och Marcus & Martinus, men gissar ändå att det blir Theoz som till slut vinner Mello. Till finalen kommer hon att äta godis och popcorn. Hennes favorit-mello-godis är Pez.

Annons

Towe Fredin.

Bild: Anders Forselius

Towe Fredin

På DHL Express arbetar Towe Fredin och hon är säker på sin sak:

– Loreen vinner finalen.

Towe anser att det bara finns en typ av snacks som lämpar sig för den stora finalen: Västkustchips.

Jenny Apelgren.

Bild: Anders Forselius

Jenny Apelgren

Jenny är van vid att stå på scenen i Färilarevyn, men har aldrig fått chansen i Mello. Hon tror själv att det blir Loreen som tar hem årets final och självklart ska hon följa den. När det gäller bästa tilltugget så tvekar hon inte ens en nanosekund: Lättsaltade chips!

Staffan Thunegård.

Bild: Anders Forselius

Staffan Thunegård

Staffan arbetar till vardags på DHL Express i Norrkämsta, men när det drar ihop sig till Mello på lördag tänker han följa den i schlagermetropolen Snäre. Om han nu följer den vill säga. Staffan var faktiskt tvungen att googla startlistan men levererar ändå ett resultat från den internationella juryn i Snäre:

Annons

Annons

– Det blir Loreen som tar hem finalen.

Om han dessutom bänkar sig framför tv-apparaten så blir det naturligtvis vickningschips på soffbordet.

"Cuo" Wennberg.

Bild: Anders Forselius

Curt-Olof "Cuo" Wennberg

Cuo, den kanske störste nöjesprofilen inom kommunens gränser, har tippat rätt vinnare två gånger tidigare. Det skedde när Herreys och Carola vann finalerna. Den här gången är han säker på att Loreen tar hem hela kalaset. Han ska få gäster på lördag kväll och då kommer det att serveras räksmörgåsar i det wennbergska residenset.

Emmi Eriksson Ek och Nova Nylander Wälitalo

Bild: Anders Forselius

Emmi Eriksson Ek och Nova Nylander Wälitalo

Emmi och Nova är något splittrade vad gäller Mello. Emmi tror att det blir Kiana som kommer att sopa hem tävlingen lekande lätt, medan Nova levererar ett outsidertips: Maria Sur.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan