Annons

Annons

Annons

Ljusdal

Insändare
Replik: Jobbigt för paret Livingstone att SD fått makt

Nils Furuskog fortsätter sin debatt med Singoalla och Richard Livingstone.

Detta är en insändare.Åsikterna är skribentens egna.

Grunden till mina insändare är den att Hela Hälsingland och tidningen Ljusnan konsekvent valde att inför valet publicera ett antal anonyma insändare där man sågade SD jäms med fotknölarna, men vägrade att publicera insändare som bemötte de anklagelser som riktades mot SD.

Det har man fortsatt med.

Även om vi nu befinner oss i den del av världen där man uppfann jantelagen så kan jag lugnt påstå att jag efter alla dessa år är en rätt insatt person i hur media funkar.

Annons

Annons

Paret Livingstone verkar som många andra ha stora problem med SD men inte med antalet skjutningar, sprängningar, blåljussabotage, våldtäkter, åldringsbedrägerier, med mera. Utan just SD.

Demokrati? Ett antal personer lade sin röst på SD vid valet. I kommuner, regioner, riksdag. Det är jobbigt för paret Livingstone.

Nu har jag genom åren följt och följer vad som händer i andra partier. Diverse skandaler som media väljer att tala tyst om. Jag kallar det för hyckleri.

Tar det en gång till. En kvinna som i en tidning utryckte att hon kände större oro för Tidöavtalet än vad hon kände för alla skjutningar, sprängningar i Sverige.

Förra regeringen lämnade efter sig kris och kaos på alla plan, områden. Nu får vi se vad framtiden med en ny regering innebär. När nu demokrati, yttrandefrihet, allas lika värde ska gälla alla utom SD och dess sympatisörer så kommer jag att göra min stämma hörd.

Vi har haft val, vi har ett resultat. Svenska folket har sagt sitt. Gängkriminaliteten är spridd över hela Sverige, till och med så finns den i Gävleborg. Borde oroa paret Livingstone mer än deras "oro" över SD och dess sympatisörer, väljare.

Nils Furuskog

Läs även: Furuskog – vi har fortfarande demokrati och yttrandefrihet i Sverige!

Annons

Läs även: Tidningarna i Hälsingland gillar inte sverigedemokrater

Nils Furuskog ger ett svar i debatten han har med Singoalla och Richard Livingstone.

Bild: Janerik Henriksson/TT

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan