Annons

Annons

Annons

Annons

Gävleborgs län

Förstagångsväljare läser ljusdalsposten.se gratis fram till valet

Med knappt tre månader kvar till valet erbjuds alla förstagångsväljare att läsa allt innehåll på ljusdalsposten.se gratis.

– Vi vill göra det möjligt för unga att ta del av den lokala debatten inför deras första valrörelse i livet, säger Ljusdals-Postens chefredaktör Christian Höijer.

Nu finns en unik chans för alla förstagångsväljare att läsa ljusdalsposten helt gratis och utan bindning fram till valet.

Annons


Samtliga förstagångsväljare kan alltså teckna en digital prenumeration på Ljusdals-Posten som gäller fram till valet.

Annons

Annons

– Förstagångsväljarna är en grupp som kanske inte har en relation till lokaltidningen för att medievanorna inte ser ut så eller har en ekonomi som inte tillåter en prenumeration, säger Christian Höijer, chefredaktör på Ljusdals-Posten.

Det innebär att du som röstar för första gången kan ta del av all journalistik som tidningen gör kring valet i kommun, region och riksdag den 11 september – utan kostnad.

– Vi tror att unga är intresserade av samhällsdebatten och vad som händer där de bor, och att de vill kunna få mer information inför valet i höst, säger Christian Höijer och fortsätter:

– För Ljusdals-Posten är det livsviktigt att skapa band med unga läsare. Senaste året har vi byggt upp en Ung-redaktion som skriver om allt det som intresserar unga – och med deras perspektiv.

Nyligen delades också Unga journalistpriset Ljusdals-Posten ut för första gången till Hilda Mickelmats från Järvsö.

I nyhetspaketet, som heter Digital, får du allt innehåll på ljusdalsposten.se och i nyhetsappen, som laddas ner i Appstore och på Google Play. Prenumerationen avslutas automatiskt.

Till toppen av sidan