Annons

Annons

Annons

Bollnäs

Läsartext
Arbrå PRO åter på Forum

Efter ett nästan tvåårigt uppehåll så hade Arbrå PRO sitt budget-/verksamhetsmöte torsdag 18 november på ”hemmaarenan” sedan årtionden – Forum.

Detta är en läsartext.

Vice ordförande Sven Persson höll i ordförandeklubban.

Pandemin med dess följder och restriktioner har frestat hårt på föreningarnas verksamhet och så också för Arbrå PRO. Aktiviteter har fått ställas in och skjutas upp återkommande sedan början på 2020.

Studiecirklarna till exempel har tappat kontinuiteten och efter flera omstarter och uppmaningar till ”nya tag” när smittspridningen så att säga lugnat ner sig, så har mönstret upprepat sig. Att återigen börja om från början har frestat på.

Annons

Annons

Bengt Eriksson rapporterade från möte i Bollnäs med KPR-rådet: Bland annat att Ängslunda hade hundraprocentig vaccination mot covid-19. Och om de höga kostnaderna för skyddsutrustning som man accepterat.

Man talade också om Storgatans upprustning med rondell och så vidare. Mot denna bakgrund så var det kanske inte så överraskande när ”bara” ett 60-tal medlemmar mötte upp på torsdagens träff. I en förening som senaste åren före pandemin hade 110-120 månadsmötesdeltagare.

Under mötet kom för övrigt rykten om att Folkhälsomyndigheten flaggat för återgång till begränsningar av deltagarantal vid inomhusaktiviteter. Inte nu igen, tänkte man.

Mötet skedde under trivsamma förutsättningar med småbord i den stora lokalen, där det dukats till och serverats lunch i form av köttgryta.

Underhållningen stod PRO:s numera välrenommerade sånggrupp för. Ett uppskattat uppträdande med ett välrepeterat program. Som avslutades med ”gympa” under ledning av Majlis och Solveig.

En lyckad eftermiddag med många fina återseenden i god stämning, avslutades med kaffe och dragning på det sedvanliga lotteriet med fina vinster.

Roland H/Bengt Eriksson

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan