Annons

Annons

Annons

Hälsingland live

Sista chansen: Se konserterna från Hälsingland live innan de försvinner – Perssons pack, Blues transfusion och Östen med resten

Har du missat konserterna med våra lokala stjärnor så som Persson och nya packet, Östen med resten, Anna Sahlene eller Lena Jonsson trio? Ta chansen nu – för den 14 juni försvinner konserterna.

Text

Förtydligande: Det är är en gammal artikel. Konserterna som länkas nedan var tillgängliga att se fram till och med den 14 juni 2020.

Kultursatsningen Hälsingland live blev snabbt en succé. Tusentals tittare har sett de sex konserterna, som Bollnäs kulturhus producerade i samarbete med kommunala bolag och som visades gratis bland annat här på helahälsingland.se.

Du som ännu inte har tagit dig tid att kolla på konserterna, som hyllats av tittarna, har fram till och med den 14 juni att göra det. Sedan kommer konserterna inte längre att vara tillgängliga.

Annons

Här kan du se alla konserter i repris:

Annons

Projektet Hälsingland live innehåller sex digitala konserter med lokala artister. Konserterna har spelats in på Bollnäs kulturhus som liveuppträdanden – som sedan sänts gratis på vår sajt helahälsingland.se. Alla konserter går att se genom att klicka på länkarna nedan:

Konsert #1: Östen med Resten.

Konsert #2: Lena Jonsson Trio.

Konsert #3: Pär Engman.

Konsert #4: Kristine West, Erik Rydvall och Ale Möller.

Konsert #5: Anna Sahlene och Blues Transfusion.

Annons

Annons

Konsert #6: Per Persson och Nya Packet.

Konserterna går att se i repris våren ut. Alla konserter är gratis att ta del av och kräver ingen inloggning eller att du ska uppge dina personuppgifter. Projektet Hälsingland Live arrangeras av Kulturenheten, Bollnäs kommun, med stöd av Bollnäs Bostäder, Bollnäs Energi, AEFAB, Ljusdalshem, Studieförbundet Bilda och Hälsinglands Sparbank, samt helahälsingland.se.

Annons

Annons

Nästa artikel under annonsen

Till toppen av sidan